Valimiz Hüseyin Aksoy Veda Ziyaretleri Çerçevesinde Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’ı Ziyaret Etti.
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy Diyarbakır Valiliğine atanmasının ardından veda ziyaretlerine devam ediyor.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy veda ziyaretleri çerçevesinde Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’ı ziyaret etti. Ticaret Borsası ziyaretinde bir değerlendirmede bulunan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ticaret Borsası’nın şehrin önemli dinamiklerinden biri olduğuna işaret ederek, Sayın Başkan Sinan Çakır ve ekibi Samsun’a yapılacak işler noktasında, sürekli özverili bir çalışma içerisinde oldular. Samsun’da göreve başladığım günden bugüne kadar kendileri ile hep dostane ve iyi ilişkiler içerisinde olduk, önemli projelere imza attık bu vesileyle de kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi. Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’da yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi. Sayın Valimizin Diyarbakır Valiliğine atanması haberini şehrimiz ve kendi adımıza bir kayıp olarak görüp üzüntüyle karşılarken, çözüm süreci açısından kilit önemdeki bir kentte görev yapacak olmasını ise ülkemiz ve çözüm süreci açısından çok hayırlı, kendisi adına ise kendisine duyulan güvenin ve beklentinin bir göstergesi olarak görevde terfi olarak değerlendiriyor ve seviniyoruz. Sayın Hüseyin Aksoy göreve başladığı günden bugüne kadar Samsun ilgili her meseleye göstermiş olduğu hassasiyetle herkesin takdirini kazanmış ve ilimizde hep minnetle anacağımız izler bırakmıştır. İlimiz adına yapılan her projede çok önemli katkılar yaparken aynı zamanda bu projelerde bizleri; büyükşehir belediyemizi, üniversitemizi, ticaret ve sanayi odamızı bir araya getirmiş, Sayın Bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte lokomotifimiz olmuştur. Özellikle giderayak gerçekleştirdiği ve Samsunumuzun lojistik bir merkez olmasını sağlayacak 45 milyon avroluk Samsun Lojistik Köyü Projesi’ nde Valimizin büyük gayreti ve çalışması vardır. Sayın valimizle çalıştığımız süre içerisinde gerek Ticaret borsası başkanı olarak ve gerekse bu şehirde yaşayan bir işadamı olarak kendisine hep duacı olduk, Allah’ta kendisinden razı olsun. Sayın valimize yeni görev yerinde de başarılar temenni ediyoruz dedi.