Üreten Samsun’un Yıldızları
Borsamız üyeleri arasından 2013 yılı en çok işlem tutarına sahip üyeler ile 45 yıllık üyelerimize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın, M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımları ile Samsun Ticaret Borsası ve Samsun Ticaret Sanayi Odası’nın birlikte gerçekleştireceği ÜRETEN SAMSUN’UN YILDIZLARI ödül töreni ile ödülleri takdim edilecektir.

Tarih: 26 Aralık 2014 Cuma  Saat: 17:00
Yer: Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Denizevleri Mah. Adnan Menderes Bulvarı No:139 Atakum/SAMSUN

Tarih: 26 Aralık 2014 Cuma  Saat: 17:00