bedava bonus bedava bonus bedava bonus
"TRAVELEXPO ANKARA 6. ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI" ATO CONGRESİUM'DA DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan fuara Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’ da iştirak etti. Açılışın ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ve Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy stantları gezdi.

 

Samsun Standını da ziyaret eden Sayın Yılmaz ve Sayın Ersoy Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün makam aracı olarak kullandığı 1934 model üstü açık otomobilin tıpa tıp benzeri olan otomobilin önünde Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Aralarında görev yapmış Emniyet Müdürlerimizden Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Ömer Urhal, Gazi Üniversitesi Rektörü Sayın Musa Yıldız, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran gibi Samsun Standı nı ziyaret eden konuklarla sohbet eden Başkan Çakır “Ülkemiz artık Dünya   turizminde söz sahibi ülkeler arasında, Samsunumuzda tarihi, doğal, kültürel zenginlikleriyle turizmde Türkiye’ nin marka şehirlerinden biri olmayı hedefliyor ve bu yolda hızla gelişiyor” dedi.

 

"Travelexpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı" 16 Kasım -19 Kasım arasında ziyaretçilerine açık olacak.