bedava bonus bedava bonus bedava bonus
Şükranla, Minnetle ve Saygıyla Anıyoruz...
Milli mücadelemizin önderi ve Cumhuriyetimizin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 78’nci yılında minnet, şükran ve rahmetle yad ediyoruz.
Şükranla, Minnetle ve Saygıyla Anıyoruz...

Engin ileri görüşlülüğü,  askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile Atatürk, hiç şüphesiz insanlık tarihinin eşsiz liderlerinden biridir.

İçinde bulunulan imkansızlıklara boyun eğmeden milletimizin birbirine kenetlenmesini sağlamış, halktan vatanı için canı pahasına mücadele edecek bir ordu kurarak Kurtuluş Savaşı gibi eşine az rastlanır bir zafere öncülük etmiştir.

“Bağımsızlık ve Demokrasi benim karakterimdir‟ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız bugünü, O'nun mücadele heyecanını yaşayarak, fikirlerini çok daha iyi anlamaya çalışarak geçirmek en doğru anma biçimi olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.

Sinan ÇAKIR
Yön. Kur. Başk.