bedava bonus bedava bonus bedava bonus
Sinan Çakır “ Daha Çok Çalışacağız. ”
Samsun Ticaret Borsası’ nda 21 meclis üyesinin tamamının oyunu alan Sinan ÇAKIR yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Seçimlerde yönetim kurulu üyeleri ve başkanı, disiplin kurulu üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu delegeleri belirlendi. Seçim sabah saat 10.00 da Samsun Ticaret Borsası Hizmet Binasında başladı. Sinan ÇAKIR’ ın tek listeyle yarıştığı seçimlerde Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Muharrem Göksel, Şaban Seyhan, Nurettin Odabaş, Salih Apaydın, Fatih Güneri ve Mustafa Mercan’ dan oluştu.
Sinan Çakır “ Daha Çok Çalışacağız. ”

Meclis üyelikleri ve meslek komiteleri seçimi dâhil tek listeli bir seçim yaşandığını, bu teveccühü gösteren borsamız camiasına karşı sorumluluklarının daha da arttığını belirten Sinan Çakır, “Bu sorumluluk Borsamızı daha iyi yerlere taşıyacak. Tek yürek, el ele kol kola bize bu görevi tekrar tevdi eden camiamız için, Samsunumuz için daha çok çalışacağız. Hep bir adım önde gitmeliyiz ve sektörümüzü ileriye taşımalıyız. Takip eden değil, yönlendiren olmalıyız. İşte o zaman proje yapmak isteyen, yatırım ve ihracat yapmak isteyen sanayicimize faydamız olur. Üyelerimiz borsamıza daha fazla bağlanır ve sahiplenir.  ” dedi.

 

TAKIŞ “GURUR VERİCİ BİR TABLO

 

Yine meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak Samsun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Seçilen Ahmet TAKIŞ “Birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenerek girdiğimiz bundan sonraki dönemde de başarılarımızın artacağına olan inancım sonsuzdur. Camiamıza bu gurur verici tabloyu bizlere yaşattığı için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri:

Sinan ÇAKIR, Muharrem Göksel, Şaban Seyhan, Nurettin Odabaş, Salih Apaydın, Fatih Güneri, Mustafa Mercan


Samsun Ticaret Borsası TOBB Genel Kurul Delegeleri:

Özlem Ertekin, Harun Güdül, Demir Küçük

 

Samsun Ticaret Borsası Meclisi:

Ahmet Takış, Sinan Çakır, Mehmet Gürsoy, Serkan Seyhan, Abit Karadaş, Muharrem Göksel, Şaban Seyhan, Nurettin Odabaş, Salih Apaydın, Fatih Güneri, Mustafa Mercan, Günhan Ulusoy, Hasan Tunç, Harun Güdül, Ömer Minuz, Fatih Çelebi, Yüksel Kaya, Özlem Ertekin, Demir Küçük, Cihangir Cengiz, Turgut Şen