SAMSUN İŞ DÜNYASI’ NDAN KOMBİNE DESTEK
Borsamız Samsunsporumuzla 2022-2023 sezonunda üyelerine kombine ve loca satışlarında yüzde 10 indirim protokolü imzaladı.
SAMSUN İŞ DÜNYASI’ NDAN KOMBİNE DESTEK

Meclis Başkan Yardımcımız Serkan Seyhan imza töreninde “tüm şehrin, birlik ve beraberlik içerisinde yeni sezonda takımımızı Süper Lig’ e taşıyacağımıza yürekten inanıyor ve Samsunsporumuza başarılar diliyorum” dedi.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Bilen de, Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğun en çok Samsunspor’a yakışacağını söyleyerek iş dünyasına Samsunspor’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen protokol imza törenine ayrıca Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş.  Genel Müdürü Soner Soykan, Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğba Kocaeli’ de katıldı.

Protokol Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından da imza altına alındı.