HİZMET BİNAMIZ DUALARLA AÇILDI
Samsun Ticaret Borsası & Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla hayırlı olsun dualarıyla gerçekleştirildi.
HİZMET BİNAMIZ DUALARLA AÇILDI

Açılış kurdelesi, Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan, Milletvekillerimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Sayın Kemal Zeybek, Sayın Neslihan Hancıoğlu, Sayın Bedri Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir, askeri ve mülki erkan, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye’ nin dört bir tarafından davetimize icabet eden oda borsa başkanlarımız tarafından hep birlikte kesildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmasında “Odanın ve borsanın bir arada olması Türkiye’de çok nadir bir durumdur. Bu birlikteliği Samsun’da güzel sağlamışsınız. Bu eserin ortaya çıkmasıyla burada Samsun’un ekonomisine hizmet edilecek.” Dedi.

Açılış törenimize iştirak eden tüm davetlilerimize, misafirlerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.