Çarşamba TSO'dan Borsamıza Ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya ve Meclis Başkanı Mithat Bircan ile beraberindeki heyet Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’ı ziyaret etti.
Çarşamba TSO'dan Borsamıza Ziyaret

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Nurettin Odabaş Yönetim Kurulu Üyelerimiz Demir Küçük ve Salih Apaydın ile Genel Sekreterimiz Ahmet Aliyazıcı’da hazır bulundu.

Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sonkaya “Yeni dönemde tekrar seçilerek güven tazeleyen Sinan Bey ve ekibini kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” derken Başkan Çakır’da “Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bende gerçekleşen seçimler sonucunda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen şahsınız ve Yönetiminizi tebrik ediyorum. TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’nun da her zaman üzerine basa basa dile getirdiği gibi birlik ve beraberlik içinde ilimize, bölgemize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret anı takdimi ile son buldu.