Başkan Demokrasi Nöbetinde...
Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, meclis-yönetim kurulu ve üyelerimiz Samsun Cumhuriyet Meydanı’na giderek, Samsunlularla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

Darbe kalkışmasının ardından Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine Vatanımızın dört bir tarafında başlatılan demokrasi nöbeti Samsun'da da aralıksız devam ediyor. Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, meclis -yönetim kurulu ve üyelerimiz Cumhuriyet Meydanı’nında Samsunlularla iç içe olarak demokrasi nöbetine destek verdiler. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır “Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak üzere tüm üyelerimizi Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz. Demokrasi Nöbetinde buluşalım.
Bizler, yani toplumun her kesimi birlik ve beraberliğimizi korudukça ve tehlikelere karşı dik durdukça Türkiye' mizi kimse bölemeyecek ve yıkamayacaktır, şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır” diye konuştu.