BAŞKAN ÇAKIR TOBB STRATEJİ VE GELİŞTİRME YÜKSEK KURULU VE YÜKSEK KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILIDI...
Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’in katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilen TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu ve Yüksek Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.
BAŞKAN ÇAKIR TOBB STRATEJİ VE GELİŞTİRME YÜKSEK KURULU VE YÜKSEK KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILIDI...

Toplantıda Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel Türkiye ekonomisi ve geleceği üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, ekonomi programının başarısı için kamu-özel sektör iş birliği ve istikrarlı bir makro ekonomi ortamının önemini vurguladı. Şenel ise Türkiye'nin demografik kriz gibi küresel sorunlarla mücadele ederken, son yıllarda önemli ekonomik başarılar elde ettiğini belirtti.