bedava bonus bedava bonus bedava bonus
BAŞKAN ÇAKIR ALTINBAŞAK LİDAŞ VE GES TESİSLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI...
Havza üyemiz Altınbaşak Un İrmik ve Yem Sanayi Tic. A.Ş'nin Lidaş 100.Yıl Tesisleri ve GES Tesislerinin açılışı bugün gerçekleşti. Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Havza Kaymakamı Sayın Mustafa Ayvat, Samsun Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri Kılıç ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeki Murzioğlu' nun da yer aldığı etkinlikte, şirketin lisanslı deposu ile birlikte 99.500 m2 alanda yenilenebilir enerji üretimi GES tesisi de hizmete girdi.
BAŞKAN ÇAKIR ALTINBAŞAK LİDAŞ VE GES TESİSLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI...

Başkan Çakır, firmamızın 40.000 tonluk lisanslı depo (Lidaş) tesisinin açılışı için hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, "Üretimde ve ticarette dijitalleşmenin önemli bir rol oynadığı günümüzde, lisanslı depoda muhafaza edilecek ürünlerin Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) sistemi sayesinde TÜRİB’de alım-satımı için önemli bir adım atılmıştır. Bu sistem, ürünlerin izlenmesini kolaylaştırırken ticaretin daha şeffaf ve etkili bir şekilde yürütülmesini sağlayacaktır. Kentimize ve çiftçilerimize sağlanan bu avantajı en iyi şekilde değerlendireceğimizden eminim.” dedi.

Başkan Çakır, “Anadolu ÜPAK'ın 2024 yılının son çeyreğinde faaliyete geçecek olması, tarım sektörümüzün geleceği için umut verici bir adımdır. Kurucu ortaklarından biri olduğumuz bu önemli projenin ülkemizin tarım piyasalarının ve genel ekonomisinin gelişimine katkıda bulunacağına inanıyorum. Anadolu ÜPAK, tarım sektöründe dijitalleşmeyi ve verimliliği artırmayı hedefleyen yenilikçi bir yaklaşımla faaliyet gösterecek ve bu sayede sektörümüzün rekabet gücünü artırmaya destek olacaktır. Bölgemizin tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve ekonomimizin büyümesine katkı sağlamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.