bedava bonus bedava bonus bedava bonus
Başkan Çakır Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi İmza Töreni ’ne Katıldı..
ASELSAN ve Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu’ nda düzenlenen Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi İmza Töreni’ ne Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır iştirak etti.
Başkan Çakır Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi İmza Töreni ’ne Katıldı..

ASELSAN ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Samsun’u daha modern hale getirerek halkın hayatını kolaylaştıracak Akıllı Şehirler faaliyetlerinin ilk fazı olan “Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi”, pek çok yenilik barındırıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ASELSAN iş birliğiyle şehrin ana arter ve bulvarlarında uygulanacak olan ‘Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi’ atılan imzalar ile hayata geçiyor. Proje kapsamında ASELSAN tarafından geliştirilen yerli ve milli çözümler hem ekonomiye katkı sağlayacak hem de çevreye duyarlı olacak.


Proje ile öncelikle Samsun’da mevcut sinyalizasyon sisteminin değiştirilerek dinamik hale getirilmesi; bu yolla kavşakların birbiri ile haberleşerek en uygun sinyal süreleri ile trafik akışının rahatlatılması hedefleniyor.