bedava bonus bedava bonus bedava bonus
“ Zirai Kazançta Vergi Kesintisi ve Yeni Vergi Düzenlemeleri. ” Konularını İçeren Bir Seminer Düzenledi...
Samsun Ticaret Borsası ve Samsun Vergi Dairesi Borsa üyelerine yönelik. “zirai kazançta vergi kesintisi ve yeni vergi düzenlemeleri.” konularını içeren bir seminer düzenlediler.
“ Zirai Kazançta Vergi Kesintisi ve Yeni Vergi Düzenlemeleri. ” Konularını İçeren Bir Seminer Düzenledi...

Seminerde Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü Fatih Polat, Uzmanlar Oktay Etli ve Mustafa Gül Borsa üyelerine, borsa üyelerine hizmet veren mali müşavir ve muhasebeciler ile üye firmaların personeline “zirai kazançta vergi kesintisi ve Yeni vergi düzenlemeleri.” konularını içeren bilgiler verdiler.

Açılış konuşmasını yapan Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet ALİYAZICI; “İş ortaklarımız olarak gördüğümüz sizlerle iletişimin her yönde artmasına, borsamız azami ehemmiyet vermektedir. Bilgi ve birikimin paylaşılması, paylaşıldıkça bu bilgi ve birikimlerin artması, bilgi ve birikimler arttıkça da üç tarafa da; yani üyelerimize, vergi dairelerimize ve borsamıza olumlu katkılar yapacağına yürekten inanıyoruz.

Bu toplantının düzenlenmesinde bizlere en başından beri çok büyük destek veren, bu teknik konuda eğitim gerçekleştirebilme cesaretimizi arttıran Samsun Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Zeki YUMBUL’ a ve şahsında Tüm Vergi Dairesi çalışanlarına en kalbi şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi

Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü Fatih Polat ise konuşmasında:
Katılımcıların da aktif katılımıyla toplantının çok daha verimli bir şekilde geçeceğine inandığına, Borsayla yapılacak istişareler ve mükelleflerde gelen talepler doğrultusunda bundan sonraki eğitim konularının daha da spesifik olarak belirlenebileceğini söyledi. 

Eğitimin sonunda Samsun Ticaret Borsası Meclis Üyesi Mustafa Mercan ve Genel Sekreter Ahmet Aliyazıcı Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü Fatih Polat, Uzmanlar Oktay Etli ve Mustafa Gül’ e anı takdiminde bulundular.