İş Dünyası İftar Yemeğinde Buluştu
Samsun Ticaret Borsası ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde, protokol ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya geldi.
İş Dünyası İftar Yemeğinde Buluştu

Samsun Ticaret Borsası ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Yelken Kulüp'te düzenlenen geleneksel iftar yemeği büyük ilgi gördü. İftar yemeği öncesinde Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan ÇAKIR ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası davetlileri kapıda karşıladı.
İftar yemeğine Samsun Valisi Hüseyin AKSOY, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, Adalet Komisyonu Başkan Yardımcısı Sabri SEMİZ, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus BEKDEMİR, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Samsun Ticaret Borsası ve Samsun Ticaret Sanayi Odası meclis üyeleri ile meslek komitesi üyeleri, çok sayıda ilçe Oda ve Borsa Başkanı, iş adamları ve davetliler katıldı.
Geleneksel kıyafetleri ile Osmanlı şerbetinin ikram edildiği iftar yemeği Samsun İl Müftüsü Hayrettin ÖZTÜRK'ün yemek duasının ardından sona erdi.