Smmmo ’dan Borsa’ya Ziyaret
Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ nın yönetim kurulu “Muhasebe Haftası” kutlama etkinlikleri kapsamında Samsun Ticaret Borsası’ nı ziyaret etti. Ziyarette mali müşavirlerin ve muhasebecilerin ülke için önemi vurgulandı.
Smmmo ’dan Borsa’ya Ziyaret

Kısa adı SMMMO olan Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın başkanı Hayrul Kayar ile yönetim kurulu üyeleri her yıl 01-07 Mart “Muhasebe Haftası” nedeniyle bir dizi ziyaret ve etkinliklerde bulunuyor. Bu kapsamda Samsun Ticaret Borsası’nı da ziyaret eden Kayar ve beraberindekileri Samsun Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Mustafa Mercan, Fatih Güneri ile Genel Sekreter Ahmet Aliyazıcı karşıladı. “İçinde para geçen her şey önce bir mali müşavire sorulup ondan sonra ilgili yerlere taşınıyor“ diyen SMMMO Başkanı Hayrul KAYAR, “1 Mart tarihi üyesi olduğumuz Avrupa ve Dünya Muhasebeciler Federasyonlarına göre ‘Muhasebeciler Günü’ ve 1 -7 Mart tarihlerini içine alan hafta da ‘Muhasebe Haftası'dır. O nedenle Muhasebeciler Haftası’nı çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Bu kapsamda da iş dünyasına ziyaretler yapıyoruz. Önceki yıllara göre etkinliklerimizi daha da kapsamlı kutluyoruz. İş dünyası da bizlerin sesine kulak veriyor. En yoğun ayımızın Mart olmasına rağmen özveriyle, mesleğimiz için gelecek nesiller için daha fazla istihdam için çok çalışıyoruz” diye konuştu. Ziyarette mali müşavirler ve muhasebecilerin ülke için önemi vurgulandı. Gelecek yıllarda da bu tür etkinlik ve ziyaretlerin devam edeceği belirtildi. Daha sonra günün anısına Atatürk Anıtı’nın bir örneği hediye edildi.