Samsun Mmmo Başkanı Hayrul Kayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Borsamızı Ziyaret Ettiler.
Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler(SMMMO) Odası Başkanı Hayrul Kayar ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebe Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Borsamızı ziyaret ettiler

SMMMO Başkanı Hayrul Kayar, " sürekli değişen mevzuat ve uygulamaları takip etmenin yanı sıra üzerimize yüklenen tüm işleri yerine getiren kamu idaresinin görünmeyen eliyiz. 1 Mart tarihi üyesi olduğumuz Avrupa ve Dünya Muhasebeciler Federasyonlarına göre ‘Muhasebeciler Günü’ ve 1 -7 Mart tarihlerini içine alan hafta ‘Muhasebe Haftası'dır. Muhasebeciler Haftası’nı bu yıl oda olarak düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Samsun Ticaret Borsasını ziyaret ediyoruz.’’ dedi.