ANA SAYFA | MEDYA | Haberler | 28 Haziran 2019 Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na iki ülke ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı "İspanya Sivil Liyakat Nişanı Encomienda Payesi" verildi. İspanya Kralı VI. Felipe adına İspanya Büyükelçisi Juan Gonzalez Barba tarafından takdim edilen liyakat nişanı için teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, bu ödülü, iş dünyasının başarısı olarak gördüğünü vurguladı.

Hisarcıklıoğlu'na İspanya Sivil Liyakat Nişanı Verildi

Yönetim kurulu başkanımız Sinan Çakır’ da törende hazır bulunarak Sayın Hisarcıklıoğlu’ nu tebrik etti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay da Hisarcıklıoğlu'nu tebrik için törende birer konuşma yaptı. Törende çok sayıda büyükelçi de hazır bulundu.