DIŞ TİCARET: Alman-Türk Ekonomi Günleri

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilgili kurumlara duyurusunda, Almanya Büyükelçiliği'nin 19-20 Eylül 2022 tarihleri arasında Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği Alman İş Günü kapsamında, Federal Malzeme Yönetimi, Tedarik ve Lojistik Birliği (BME) ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın (AHK Türkiye) Alman satınalmacılar ile Türk tedarikçiler arasında ikili görüşmeler düzenleyeceği bildirilmektedir.

Ekli listede yer alan Alman şirketlerinin satınalmacılarının da, tedarikçi görüşmeleri için 19 Eylül 2022 tarihinde Kocaeli'de bulunacağı ifade edilmektedir.

Tedarikçi olarak bir veya daha fazla Alman alıcı ile görüşmek için en geç 24 Ağustos 2022 saat 17:00'ye kadar başvuruda bulunulabileceği, başvuru için ekte yer alan doküman üzerinden firma profilinin İngilizce olarak doldurularak hartwig.kuehn@dtr-ihk.de e-posta adresine gönderilmesi gerektiği belirtilmektedir.