Üreten Samsun’un Yıldızları Ödüllerini Aldı
"Üreten Samsun'un Yıldızları" ödül töreni Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla yapıldı.
Üreten Samsun’un Yıldızları Ödüllerini Aldı

Samsun Ticaret Borsası ile Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası (TSO)  tarafından düzenlenen ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde borsamızda en çok işelem yapan firmalar ile  45 yılını dolduran üyeler ödüllendirildi. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybaden Meclis Üyesi merhum Mehmet ÇELEBİ'ye özel ödül verildi.
Borsamız üyeleri arasından 2013 yılı en çok işlem tutarına sahip firmalar : Ulusoy Un, Çakıroğlu Gıda, Gürun Sanayi, Usta Un, Atalay Kuyumculuk, Karakaya Gıda, Amasya Un, Semolina Mısır, Nihoroz Gıda, Teksin Gıda, Unsan Un, Gülbahar Un, Elsa Ticaret, Dursun Koray Bozer, Çiçek Un, Yemsel, Demir Küçük, Altınbaşak Un, Tunçoğlu Gıda ve Amasya Şeker.

STB üyeliğinde 45 yılını dolduran firmalar: Seyhanlar, Ziya Takışoğlulları ve Beşler.