“Coğrafi İşaretler Ürünler Zirvesi” Öncesi Samsun Olarak Bir Araya Geldik…
Samsun ili Oda ve Borsa Genel Sekreterleri "Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi" hazırlıklarını görüşmek için Samsun Ticaret Borsasında bir araya geldi.
“Coğrafi İşaretler Ürünler Zirvesi” Öncesi Samsun Olarak Bir Araya Geldik…

Türkiye coğrafyasına ait ürünlerin bir markaya dönüşmesine katkı sağlayarak ülkemizin coğrafi işaretli ürün potansiyelini harekete geçirmek ve bu yolla büyüyen uluslararası ticaretten yararlanmasına ve kırsal kalkınma hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak amacıyla 19-20-21 Eylül 2019 tarihlerinde, Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibiton Center’da “2. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ” düzenlenecek.

 

Toplantıya Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin, Bafra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Bayram Tosun, Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Kızıl, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma Malkoç, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Edip Şükrü Koç ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) PPKB Başkanı İbrahim Ethem ŞAHİN katıldı.