ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÜNAL’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ….
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz ÜNAL geride bıraktığımız Borsamız Organ Seçimleri münasebetiyle Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz BATUK ve Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris VARICI ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Sinan ÇAKIR’ı ziyaret etti.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÜNAL’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ….

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Nurettin ODABAŞ Yönetim Kurulu Üyelerimiz Demir KÜÇÜK ve Salih APAYDIN’da hazır bulundu.

Üniversite iş dünyası iş birliği ve güncel gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette Prof. Dr. Yavuz ÜNAL Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇAKIR’a yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletirken, Başkan ÇAKIR’da nazik ziyaretlerinden ötürü Sayın ÜNAL’a teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı anı takdimi ile son buldu.