bedava bonus bedava bonus bedava bonus
Çarşamba Ticaret Borsası’ndan Hayırlı Olsun Ziyareti
Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Gürol Yılmaz ve Meclis Başkanı Ali Toraman ile beraberindeki Yönetim Kurulu Başkanvekili Şevket Zeren, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Mehmet Çalışkan, Murat Şen, Hüseyin Işık, İlhan Peker ve Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar’dan oluşan heyet Borsamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Çarşamba Ticaret Borsası’ndan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Nurettin Odabaş Yönetim Kurulu Üyemiz Demir Küçük ve Salih Apaydın ile Genel Sekreterimiz Ahmet Aliyazıcı’da hazır bulundu.

 

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz “Başkan Sinan Çakır’ın şahsında yeni dönemde kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum.” derken Başkan Çakır’da “Kazım Yılmaz Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bende gerçekleşen organ seçimleri soncunda yeniden Çarşamba Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Kazım Yılmaz ve Yönetimi’ni tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum.” dedi.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette geçmiş ve gelecek dönemin değerlendirmeleri yapıldı. Ziyaret karşılıklı anı takdimi ile son buldu.