BAŞKAN ÇAKIR TBMM'DE MİLLETVEKİLİ ERSAN AKSU’YU ZİYARET ETTİ...
Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Samsun AK Parti Milletvekili Ersan Aksu’yu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Samsun Ticaret Borsası’nın yürüttüğü projeler ve şehrin ekonomik durumu ele alındı.
BAŞKAN ÇAKIR TBMM'DE MİLLETVEKİLİ ERSAN AKSU’YU ZİYARET ETTİ...

Başkan Çakır’ın borsanın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiği görüşmede, Samsun’un ekonomik potansiyelini artıracak yeni yatırımlar ve kalkınma projeleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Şehirdeki ticaretin güçlenmesi için yapılabilecek iş birlikleri, tarım ve sanayi alanındaki gelişmeler, Samsun’un bölgesel ekonomideki rolü ve geleceğe yönelik fırsatlar masaya yatırıldı.

Ziyaretin sonunda Başkan Çakır, misafirperverliği için Milletvekili Aksu’ya teşekkür ederek, Samsun’un ekonomik büyümesine katkı sağlayacak projeler üzerinde çalışmalarını devam ettireceklerini vurguladı.