Samsun Ticaret Borsasının Ev Sahipliğinde Düzenlenen Kahvaltı ’da Siyasetçiler ile İş Dünyası Bir Araya Geldi.
Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır “Samsun da, Ticaret Borsası, Sanayi ve Ticaret Odası, siyasetçisi, kurum ve kuruluşları ile birlik ve beraberlik içindeyiz. İnşallah bundan sonrada bu birlik ve beraberliği pekiştirecek birçok proje ve organizasyonda bir araya geleceğiz. Katılımlarından dolayı başta sayın, Bakanımız olmak üzere tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi

Bakan Kılıç, “Özellikle Samsun ölçeğinde baktığımızda Samsun’un da tarım ile alakalı olarak büyük bir potansiyeli var. Belki de Türkiye’nin en bereketli toprakları Samsun’da ve bunu çok daha iyi kullanmamız gerekiyor. Bu anlamda yaptığımız bir takım çalışmalar var. Sizlerle beraber yapacağımız çalışmalar var. Samsun’un tarımsal yapısını hem tarımla hem de hayvancılıkla alakalı olarak gelişmesi noktasında bizi sıkıştırın. Daha fazlasını bizden isteyin. Beraberce bunları yapalım. Hatta daha geçen gün arazideyken bir haber aldım, Sinan Başkan’ la görüştük ve beraberce konuyu vatandaşlarımız lehine hallettik.” şeklinde konuştu.
Kahvaltıya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürü Ömer Altunsoy, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Gıda Borsası esnafı katıldı.