bedava bonus bedava bonus bedava bonus
DIŞ TİCARET: Dünya Girişimciler Yatırım Forumu, 14-16 Mayıs 2024, Manama-Bahreyn

İslam Ticaret ve Kalkınma Odası'nın ilgili kurumlara duyurusunda, Dünya Girişimciler Yatırım Forumu'nun (WEIF), 14-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Bahreyn'in başkenti Manama'da düzenleneceği bildirilmekte olup Foruma ilişkin Kavram Kağıdı ve katılım formu ekte iletilmektedir.

Sürdürebilir Kalkınma Hedeflerine (SDGs) ulaşmak için girişimciliğin önemine dikkat çeken Forumla ilgili detaylı bilgiye www.theweif.com adresinden ulaşılabilir. Foruma katılmak isteyen üyelerimizin ekteki formu İngilizce olarak doldurmuş şekilde, 1 adet fotoğraf ve en az 12 ay geçerliliği olan pasaport kopyaları ile TOBB’a (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) göndermeleri durumunda, bilgiler İslam Ticaret ve Kalkınma Odası'na iletilecektir.