bedava bonus bedava bonus bedava bonus
DIŞ TİCARET: 5. ECO İş Forumu, Taşkent/Özbekistan

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) İş Forumu Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 8 Kasım 2023 tarihinde, Intercontinental Taşkent Hotel'de düzenlenecektir.

ECO üyesi ülkeler olan Azerbaycan, İran Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan ve ülkemizden iş çevrelerinin bir araya gelmesinin planlandığı İş Forumuna katılım ücretsiz olup, İş Forumu'nun programı ekte iletilmektedir. Forumda Türkçe tercüme olması öngörülmekledir.

Katılımcıların Özbekistan'a gerçekleştirecekleri seyahat (otel, uçak ve transfer) organizasyonunun kendileri tarafından yapılması gerekmektedir.

Katılmak isteyen üyelerimiz ekte yer alan Katılım Formuna bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurularak en geç 3 Kasım 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar samsunt@tobb.org.tr adresi iletmesinden memnuniyet duyulacaktır.