WEBİNAR: Hava ve Deniz Limanları, Otogarlar ve Tren Garları için Sıfır Atık Uygulaması Bilgilendirme Semineri

Hava ve deniz limanları, otogarlar ve tren garları için sıfır atık uygulaması hakkında 30 Mart 2021 Salı günü saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleşecektir. Seminere ilişikin davet ekte sunulmaktadır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek seminerde hava ve deniz limanları, otogarlar ve tren garları için sıfır atık uygulaması anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Hava ve Deniz Limanları, Otogarlar ve Tren Garları için Sıfır Atık Uygulaması Bilgilendirme Semineri Webinar Linki