DIŞ TİCARET: Türk-Rus Dış Ticaretine İlişkin Sorun ve Çözüm Önerileri

ANA SAYFA | MEDYA | Duyurular | 3 Haziran 2020 Çarşamba

İlgi :    TOBB’un 02.06.2020 tarihli ve 34221550-720-4742 sayılı yazısı.

Ticaret Bakanlığı’nın 01.06.2020 tarihli ve 68876019-724.99 sayılı yazısı.

İlgide yazıda, Türk-Rus KEK 14. Dönem Toplantısında oluşturulan "Ticaret, Yatırımlar ve Bölgesel İşbirliği Çalışma Grubu"nun üçüncü toplantısının önümüzdeki dönemde video konferans yöntemiyle gerçekleştirilmesi öngörüldüğü belirtilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, TOBB’a iletilmek üzere "Ticaret, Yatırımlar ve Bölgesel İşbirliği Çalışma Grubu"nun toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Rusya Federasyonu ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imkânları, yatırım projeleri ve Rusya Federasyonu'nda yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşleriniz en geç 7 Haziran 2020 Pazar günü saat 18:00'e kadar aşağıdaki linkte yer alan online form ile tarafımıza iletilmelidir.

Sektör mensubu üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Online form için burayı TIKLAYINIZ