Samsun İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı
17-18 EKİM 2014 SAMSUN İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI
Samsun İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı

Samsun İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 17-18 Ekim 2014 tarihleri arasında 2 gün boyunca Samsun Cumhuriyet Meydanında açık kalacak. Standlara, günlük 50.000 ile 60.000 kişinin geçtiği fuar alanına yoğun ilginin olacağı tahmin ediliyor.
Samsundaki istihdam açığının giderilmesine katkı sağlayabilecek kurumlardan; başta Samsun İŞKUR İl Müdürlüğü olmak üzere Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Canik Başarı Üniversitesi ve Esnaf ve Sanatkarlar Odasının katkıları ile projenin hayata geçirilmesi sonucunda platform.samsuniskur.com internet sitesi kullanılarak veri tabanına yapılacak kayıt ile iş arayanlar iş ve eğitim taleplerine başvuracak işverenler de işçi taleplerini buradan karşılayabilecekler.