Konferans Üretici ve Tüketici Açısından Helal Gıdanın Yeri ve Önemi 19 Nisan 2012 Saat:13.30 Samsun TSO D.Altan Meclis Salonu

ANA SAYFA | MEDYA | Haberler | 10 Nisan 2012 Salı

Samsun Ticaret Borsası, Samsun TSO, TSE Samsun ÜBM ve Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen "Üretici ve tüketici açısından helal gıdanın yeri ve önemi" konulu konferans aşağıda program çerçevesinde düzenlenecektir.

Program
  • 13:30 Açılış Konuşmaları
  • 14:00 M. Özhan GÜNDÜZ "TS OIC / SMIIC 1 Helal Gıda Genel Klavuzu" Standartının Tanıtımı Ziraat Mühendisi - Eğitim Bilim Uzmanı 
    İbrahim Halil KARAHAN   "Helal Gıda Uygunluk Belgelendime Süreci" Ziraat Mühendisi
  • 16:00 Soru ve Cevap
Tarih: 19 Nisan 2012
Saat: 13:30
Yer: Samsun Ticaret ve Sanayi Odası D. ALTAN Meclis Salonu