2. Karadeniz Kitap Fuarı Kapılarını Açtı.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen “2. Karadeniz Kitap Fuarı 2016” kapılarını açtı.

Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ‘ın konuşmalarının ardından '2. Karadeniz Kitap Fuarı 2016’nın açılışı Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Açılış töreni sonrasında protokol üyeleri, fuara katılan yayınevlerinin kitaplarının sergilendiği stantları gezdi. Samsun Ticaret Borsası ve Samsun Ticaret Odası’nın birlikte açmış olduğumuz stant ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

23-28 Şubat 2016 tarihleri arasında açık kalacak olan '2. Karadeniz Kitap Fuarı 2016’nın açılış törenine ayrıca,  50. Dönem Kültür Bakanı Ercan KARAKAŞ, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin AKAN, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus BEKDEMİR, Baro Başkanı Av. Kerami GÜRBÜZ, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK, Bafra Kaymakamı Halis ARSLAN, Atakum Kaymakamı Ali BAKOĞLU, Asarcık Kaymakamı Hüseyin TUTUŞ, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan TOGAR, Ladik Belediye Başkanı Selim ÖZBALCI, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mevlüt ÖZEN, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin CEREN, Kültür Fuarları Danışma Kurulu Başkanı Doğan HIZLAN, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve öğrenciler katıldı.