“ Samsun İnşaat Fuarı ’na Büyük İlgi… ”
Samsun İnşaat Fuarı’ na Büyük İlgi…” Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş(TÜYAP) tarafından düzenlenen ‘Samsun İnşaat Fuarı 2015’ düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.
“ Samsun İnşaat Fuarı ’na Büyük İlgi… ”

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı açılışına; Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte çok sayıda ziyaretçi katıldı. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek fuarın açılışı gerçekleştirildi. Fuarda yerli ve yabancı 174 firma yer aldı. Fuarı gezer yerli ve yabancı misafirler, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından görme fırsatı buldu. Fuarda ayrıca, ülke dışından gelen yabancı işadamları ve Türk işadamları ikili iş görüşmeleri yapma imkanı bulurken, sektörlerle ilgili de seminer ve konferanslar da düzenlendi.