Ak Parti İl Başkanı Sayın Muharrem Göksel Borsamızı Ziyaret Etti
Ak Parti İl Başkanı Sayın Muharrem Göksel ve beraberindeki heyet Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sinan Çakır’ı makamında ziyaret ettiler.
Ak Parti İl Başkanı Sayın Muharrem Göksel Borsamızı Ziyaret Etti

Göreve başladıktan sonraki ilk ziyaretini yönetim kurulu üyesi olduğu Samsun Ticaret Borsası’na gerçekleştiren Göksel’i birlikte görev yaptığı yönetim kurulu ve meclis üyeleri karşıladı.
Ziyarette konuşan Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır “Sayın Başkan ilk ziyaretini borsamıza gerçekleştirerek büyük bir nezaket örneği gösterdi. Hem yönetim kurulu üyemiz hem de başarılı bir iş adamı olan Sayın Başkanı yeni görevinden dolayı en içten dileklerimle kutlarken başarılar diliyorum" dedi.
Ak Parti İl Başkanı Sayın Muharrem Göksel “İşi gereği hem Samsun Ticaret Borsası yönetim kurulunda hem de Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nde görev yapmış olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdikten sonra “Borsamız ve Ticaret ve Sanayi Odamız Samsun’un iktisadi hayatında olduğu kadar ilimizin Sosyo Kültürel hayatında da önemli rol oynamaktadır. Borsamızın ve Ticaret ve Sanayi Odamızın birlikte uyum içerisinde çalışmaları şehrimize çok büyük kazanımlar getirmiştir. Önemli yatırımlar Sayın Sinan Çakır’ın ve Sayın Murzioğlu’nun döneminde hayata geçmiştir. İki başkanımızı da yürekten kutluyorum" dedi.
Ziyaretin devamında Ak Parti İl Başkanı, Muharrem Göksel ve Borsa Başkanı Sinan Çakır şehrin ekonomik durumu konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.