Eximbank Samsun ' Da..
Başta Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy’un yoğun çabaları olmak üzere Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun destekleriyle ve Türk Eximbank yöneticilerinin katkılarıyla Samsun’a getirilen Türk Eximbank’ın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Eximbank Samsun ' Da..

Türkiye’de 9’uncu irtibat bürosu olarak Samsun TSO binasının 7’nci katında hizmete giren Türk Eximbank’ın açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Gürsoy ve Enis Gültekin, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun Ticaret Borsası ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.